Primeres sensacions

26.03.2020

Ja portem tretze dies confinats a casa i això no sembla que millora. Cada dia polítics i sanitaris ens diuen que la situació empitjora i ahir ja van anunciar que ens quedaríem dues setmanes més a casa. Segons el meu punt de vista crec que no podrem sortir de casa fins a final de curs, és a dir al juny. 

Personalment jo això d'estar confinada a casa no ho porto molt bé ja que estar tot el dia tancada a casa és una mica avorrit, tot i que tinc moltes coses a fer com per exemple treballar, llegir, mirar sèries, parlar amb les amigues, jugar a jocs de taula amb la familia... 

La veritat és que al viure en una casa gran amb un jardí i una terrassa on puc anar a prendre l'aire i el sol, és un privilegi ja que si visqués en un pis segurament m'estressaria. A vegades penso que la gent que són molts a casa i viuen en un pis petit s'han d'organtizar molt bé si no volen acabar agobiant-se. Nosaltres a casa també ens posat en horari però d'això ja us en parlaré un altre dia.


INFORMACIÓ DE L'ENERGIA

El 26 de març el preu mitjà de l'electricitat va ser de 0,08096€, l'hora més barata va ser de 14:00-15:00 i la més cara de 19:00-20:00. Un 52,4% de l'energia que es va consumir va ser renovable i un 47,6% no renovable.

Aina Rodié
Todos los derechos reservados 2020
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!