La logística a casa

05.04.2020

Aquests dies de confinament l'organització a casa és bastant diferent, sobretot pel que fa al menjar. Abans anàvem a comprar cada dos o tres dies, ara no, ara recomanen sortir el mínim possible de casa i això ha fet que ens haguem organitzat.

Cada 15 dies fem uns menús per dinar i sopar, d'aquesta manera pensem una mica que volem i que ens agrada i fem menús equilibrats, intentem menjar una mica de tot, verdura, llegums, pasta, carn, peix, fruita, dolços,.... Fem una llista molt llarga i només cal que anem a comprar un cop a la setmana. També al fer-ho així, fa que no ens falti de res i que puguem cuinar tot allò que volem.

Aquests dies també hi ha noves formes de comprar, que abans ja es feien, però que ara ho fa molta gent, és fer la comanda per telèfon o per la pàgina web i que t'ho portin a casa, així encara surts menys al carrer i la possibilitat que t'empeguin o agafis el virus és més petita. 

Als meus avis, per exemple, com que tenen més de 65 anys, del Plusfresc els hi porten la comanda a casa, l'altre dia ho van fer i l'àvia em va explicar que havia anat molt bé, que només els va caldre trucar, demanar el que volien i a l'endemà ja els hi havien portat a casa. 

Nosaltres, també l'altre dia vam comprar peix a la peixateria d'aquesta manera, hi vam trucar i a l'endemà ens el van portar a casa.

També he vist que aquests dies, els pastissers de Lleida si vols et porten la mona a casa!


INFORMACIÓ DE L'ENERGIA

El 5 d'abril el preu mitjà de l'electricitat va ser de 0,07242€, l'hora més barata va ser de 16:00-17:00 i la més cara de 21:00-22:00. Un 50,7% de l'energia que es va consumir va ser renovable i un 49,3% no renovable.

Aina Rodié
Todos los derechos reservados 2020
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!