Noticies
 

Els nens i nenes podrien sortir al carrer el pròxim cap de setmana. Aquesta és la voluntat de la Generalitat, que aquest dissabte ha aprovat el pla per relaxar el confinament dels menors, tancats a casa des del 13 març.

La xifra d'altes que s'ha registrat aquest divendres a la demarcació de Lleida, 36 entre Ponent i el Pirineu, ha superat per primer cop el nombre de persones que s'han contagiat de coronavirus des de l'inici de la crisi sanitària, fa més d'un mes. Les altes acumulades ja són 343; 267 a Ponent i 76 al Pirineu.

Això si que és una bona noticia, el nombre de persones mortes pel COVID 19 està baixant, ahir dissabte el Govern va comunicar que en les últimes 24 hores s'han confirmat 1.298 positius nous per coronavirus a Catalunya, i que han mort 129 persones més de Covid-19.

El govern espanyol ha decidit aquest dissabte endurir finalment les mesures de confinament decretades des de l'estat d'alarma i ha ordenat que tots els treballadors d'activitats econòmiques no essencials es quedin a casa a partir d'aquest dilluns 30 de març. Aquest confinament total s'allargarà durant almenys 15 dies, fins al 9 d'abril.

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, allargarà l'estat d'alarma 15 dies més, fins a l'11 d'abril. La Moncloa amplia així dues setmanes més el confinament de la població per combatre la pandèmia de coronavirus, que s'allargarà durant tota la Setmana Santa. El cap de l'executiu espanyol s'ha mostrat confiat - en una compareixença a...

Davant la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 (Covid-19), el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest divendres la declaració de l'Estat d'Alarma a partir de demà dissabte i durant almenys 15 dies.

Aina Rodié
Todos los derechos reservados 2020
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!