Noves formes de comunicar-se

28.03.2020

Ja gairebé fa dues setmanes que estem tancats a casa i avui hem fet un ZOOM amb tota la família.

El que ha costat més és que el padrí i l'àvia s'instal·lessin el ZOOM a la seva tablet, la mare els ha trucat i els hi anava dient per telèfon tots els passos que havien d'anar fent. La veritat és que han estat una bona estona, però se n'han sortit. Estic molt orgullosa dels meus avis ja que són grans, tenen més de 80 anys, i això de les noves tecnologies els hi costa, però ho han fet superbé.

A les 8 del vespre ens hem connectat els meus 4 tiets i el padrí i l'àvia, ha set molt guay, perquè ens hem pogut veure amb tots els cosins, ni que sigui per la tablet. El padrí i l'àvia han estat molt contents de poder-nos veure a tots junts, de fet l'àvia no parava de xerrar i de preguntar-nos coses.

Hem quedat que farem un ZOOM dos o tres cops per setmana, així ens podem veure tots plegats i sobretot el padrí i l'àvia que estan ells sols i els agrada molt poder-nos veure. 

Aquest confinament ens servirà per aprendre moltes coses i aquesta és una d'elles, formes diferents de comunicar-nos amb gent que tenim lluny però que tenim moltes ganes de veure.


INFORMACIÓ DE L'ENERGIA

El 28 de març el preu mitjà de l'electricitat va ser de 0,08922€, l'hora més barata va ser de 4:00-5:00 i la més cara de 20:00-21:00. Un 38,5% de l'energia que es va consumir va ser renovable i un 61,5% no renovable.

Aina Rodié
Todos los derechos reservados 2020
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!