Podrem sortir al carrer

18.04.2020

Avui han donat una noticia que m'ha fet posar contenta, el govern de Catalunya ha fet un Pla per a que els infants i joves puguem sortir al carrer a partir del proper cap de setmana. Han d'esperar que el govern espanyol ho aprovi, però sembla ser que si que podrem sortir. Haurem d'anar acompanyats del pare o la mare, haurem de portar mascareta, no podrem anar en bici o patins, no podrem entrar a les botigues i haurem de guardar una distància de seguretat de 2 metres si ens trobem amb algú. Si ens trobem amb algú tampoc podem estar més de 10 minuts parlant i no pot ser més de 10 persones. I tampoc podrem passejar a més d'1 quilòmetre de casa.

La veritat és que la notícia per una part, m'ha alegrat, però per una altra part veig que no serà el mateix, és a dir,que ara quan sortirem al carrer ja no serà com abans, que podíem quedar amb les amigues, parlar, riure, o podíem anar a comprar pel carrer major, a les botigues,... ara haurem de vigilar més, no podrem estar molt a prop de la gent i haurem de rentar-nos molt sovint les mans. 

No sé, se'm fa tot molt estrany, no sé quan podrem tornar a com era abans, i  això em posa una mica trista.


INFORMACIÓ DE L'ENERGIA

El 18 d'abril el preu mitjà de l'electricitat va ser de 0,08343€, l'hora més barata va ser de 17:00-18:00 i la més cara de 06:00-07:00. Un 41% de l'energia que es va consumir va ser renovable i un 59% no renovable.

Aina Rodié
Todos los derechos reservados 2020
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!